AIRCOTEC

Airconditioning

particulier

Houd uw woning fris en op de goede temperatuur!

AIRCONDITIONING

Deskundig advies
& installatie

Een warme zolder, een snelweg naast de deur, een muffe of te warme slaapkamer. Vervelend, maar tegenwoordig zeer eenvoudig te verhelpen met een goede airco. Aircotec klimaatbeheersing adviseert u deskundig bij de aanschaf van een Airco. Wij zorgen voor een vakkundige installatie en met regelmatig onderhoud bent u verzekerd van droge en verse lucht!

U voelt zich prettig

U prettig voelen in uw eigen privé omgeving is zeer belangrijk. Een goede Airco zorgt voor een optimaal binnenklimaat waarin u zelf de juiste temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid kunt bepalen.

Welke voordelen heeft een airco?

  • Schone en stof- en pollenvrije lucht
  • Een hygiënische en prettige omgeving
  • Geen klamme nachten
  • De temperatuur die u zelf regelt (zowel koelen als verwarmen)
  • De luchtvochtigheid die u prettig vindt
  • Een binnenklimaat dat bij u past

Airco mooi wegwerken?

Aircotec maakt gebruik van de elegante Evolar covers in verschillende kleuren om ervoor te zorgen dat een airconditioning unit niet langer als een onaantrekkelijk element in huis wordt gezien. Met deze stijlvolle covers wordt de airco netjes weggewerkt, waardoor het een positieve bijdrage levert aan het uiterlijk van het huis.

Airconditioning particulier

REASONS TO BELIEVE

Voordelen van Aircotec

Aircotec klimaatbeheersing staat voor: ‘Vakkundige installatie, uitstekende service en deskundig advies

Deskundigheid

Aircotec geeft vanuit ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.

 

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.

 

Expertise

De medewerkers van Aircotec hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

RECENSIES

Wat onze klanten vertellen

“Bedankt voor het plaatsen van de airco! Het werkt super! Werken is nu prettig en vannacht hebben we allemaal heerlijk geslapen in een koele slaapkamer! We zijn nu al erg tevreden en blij, en ik denk dat dit nog heel lang zo blijft. Het is het geld zeker waard.”

Patricia

“Bedankt voor de installatie van het prachtige aircosysteem! Hier gaan we nog een hoop plezier aan beleven. De factuur is trouwens zojuist voldaan, en het is het me nu al waard. Prettig weekend nog!”

Vincent M.

NEEM CONTACT OP

Contactformulier

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Aircotec? Wij staan u graag te woord voor vrijblijvend advies of een offerte. Neem contact op via e-mail of vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aircotec klimaatbeheersing

Aircotec klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar voor
deskundig advies.

+31 071 58 92 881
info@aircotec.nl

M. van Brabantplaats 2
2353 DL, Leiderdorp

©Aircotec 2004 - 2021 | Marketing door: Ha!