AIRCOTEC

Evolar airco covers

Een fraaie oplossing én bescherming voor aircosystemen in één.

Evolar-aircotec aircocovers

Evolar covers 

Stijlvol en beschermend 

De buitenkant van uw airco is in de basis beschermd tegen weer en wind. Door een Evolar cover om uw buitenunit is deze extra beschermd tegen viezigheid én is het een fraaie oplossing als uw airco systeem erg in het zicht staat. De omkastingen geven een esthetisch aanzicht aan uw muur, houtwerk of omgeving. 

Airco covers van Evolar 

Evolar heeft duurzame en geheel onderhoudsvrije airco covers. Roest krijgt geen kans door de van gepoedercoate aluminium omkasting. Daarnaast zijn de covers beschikbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een kleur is die past bij uw muur, houtwerk of omgeving. 

Assortiment en accessoires

Evolar heeft een breed assortiment airco covers die op verschillende manieren te gebruiken zijn. Daarnaast is het mogelijk om uw airco omkasting uit te breiden met diverse accessoires voor de stijlvolle afwerking van uw airco systeem. Zo kunt u een onder-of achterplaat bestellen en kunt u kiezen voor opstelvoetjes voor houten airco omkastingen. 

Advies, installatie en onderhoud

U kunt bij Aircotec klimaatbeheersing terecht voor maatwerk advies voor het ventialite systeem wat het beste geschikt is voor uw situatie. Onze vakkundige installateurs installeren de ventilatiesystemen en door regelmatig onderhoud bent u ook in de toekomst verzekerd van een optimaal werkend ventilatiesysteem.

REASONS TO BELIEVE

Voordelen van Aircotec

Aircotec klimaatbeheersing staat voor: ‘Vakkundige installatie, uitstekende service en deskundig advies

Deskundigheid

Aircotec geeft vanuit ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.

 

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.

 

Expertise

De medewerkers van Aircotec hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

RECENSIES

Wat onze klanten vertellen

“Bedankt voor het plaatsen van de airco! Het werkt super! Werken is nu prettig en vannacht hebben we allemaal heerlijk geslapen in een koele slaapkamer! We zijn nu al erg tevreden en blij, en ik denk dat dit nog heel lang zo blijft. Het is het geld zeker waard.”

Patricia

“Bedankt voor de installatie van het prachtige aircosysteem! Hier gaan we nog een hoop plezier aan beleven. De factuur is trouwens zojuist voldaan, en het is het me nu al waard. Prettig weekend nog!”

Vincent M.

NEEM CONTACT OP

Contactformulier

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Aircotec? Wij staan u graag te woord voor vrijblijvend advies of een offerte. Neem contact op via e-mail of vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aircotec klimaatbeheersing

Aircotec klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar voor
deskundig advies.

+31 071 58 92 881
info@aircotec.nl

M. van Brabantplaats 2
2353 DL, Leiderdorp

©Aircotec 2004 - 2021 | Marketing door: Ha!