AIRCOTEC

Zakelijke airconditioning

Houd uw kantoor fris en op de goede temperatuur!

AIRCONDITIONING

Vakkundige installatie, regelmatig onderhoud

Niemand werkt optimaal als de luchtkwaliteit niet goed is. Of de lucht nu te muf is of te warm, het zal een negatieve invloed hebben op de werkprestaties. Gelukkig zijn deze problemen eenvoudig te verhelpen met zakelijke airconditioning van Aircotec. Wij adviseren u vakkundig over wat voor u de beste optie is, en ook na de installatie houdt onze service nog niet op. Wij staan garant voor het goed functioneren van onze producten, en zullen dus regelmatig onderhoud plegen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van droge en verse lucht.

Een prettige werkomgeving door zakelijke airconditioning 

U prettig voelen op uw eigen werkplek is zeer belangrijk. Een goede Airco zorgt voor een optimaal binnenklimaat waarin u zelf de juiste temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid kunt bepalen. Dit is bevorderlijk voor zowel de prestaties als voor de werksfeer.

Welke voordelen biedt airconditioning?

Een airconditioning zorgt voor:

  • De temperatuur die uw werknemers prettig vinden
  • Hygiënische en prettige werkomgeving
  • Een binnenklimaat dat bij u past
  • Verhoogde productiviteit op de werkvloer
  • De luchtvochtigheid die u prettig vindt
  • Schone en stof pollenvrije lucht
  • Geen klamme zomerdagen
Zakelijke airconditioning

REASONS TO BELIEVE

Voordelen van Aircotec

Aircotec klimaatbeheersing staat voor: ‘Vakkundige installatie, uitstekende service en deskundig advies

Deskundigheid

Aircotec geeft vanuit ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.

 

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.

 

Expertise

De medewerkers van Aircotec hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

RECENSIES

Wat onze klanten vertellen

“Bedankt voor het plaatsen van de airco! Het werkt super! Werken is nu prettig en vannacht hebben we allemaal heerlijk geslapen in een koele slaapkamer! We zijn nu al erg tevreden en blij, en ik denk dat dit nog heel lang zo blijft. Het is het geld zeker waard.”

Patricia

“Bedankt voor de installatie van het prachtige aircosysteem! Hier gaan we nog een hoop plezier aan beleven. De factuur is trouwens zojuist voldaan, en het is het me nu al waard. Prettig weekend nog!”

Vincent M.

NEEM CONTACT OP

Contactformulier

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Aircotec? Wij staan u graag te woord voor vrijblijvend advies of een offerte. Neem contact op via e-mail of vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aircotec klimaatbeheersing

Aircotec klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar voor
deskundig advies.

+31 071 58 92 881
info@aircotec.nl

M. van Brabantplaats 2
2353 DL, Leiderdorp

©Aircotec 2004 - 2021 | Marketing door: Ha!