Werkplekventilatie

ventilatie onderhoud

Goede ventilatie zorgt voor gezonde lucht

Om een gezonde en frisse lucht te creëren is ventilatie noodzakelijk. Als u geen goede werkplekventilatie heeft of er een vervuild ventilatiesysteem aanwezig is kan dit ertoe leiden dat u ziek wordt. Aircotec klimaatbeheersing zorgt ervoor dat uw kantoor voorzien wordt van gezonde lucht.

Meten van de luchtkwaliteit

Het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw ruimtes is ons doel. Via geavanceerde meetapparatuur meten wij het co2 gehalte, de temperatuur en of er in de ruimte bacteriën aanwezig zijn. Deze metingen vinden zowel voor als na de plaatsing van de ventilatie plaats zodat wij en u het verschil kunnen zien. Want het uiteindelijke effect is hetgeen dat telt!

Werkplekventilatie - box

Advies, installatie en onderhoud

Aircotec klimaatbeheersing geeft maatwerk advies voor het ventilatiesysteem dat in uw situatie het meest geschikt is. Dankzij een juiste installatie van onze vakkundige installateurs en regelmatig onderhoud verzekeren wij u van een goed werkend ventilatiesysteem.

De voordelen van werkplekventilatie

De ventilatie systemen van Aircotec klimaatbeheersing zorgen ervoor dat:

  • Ruimtes bacterievrij zijn
  • U bespaart op de stookkosten
  • Er een aanvoer van schone lucht is
  • Er een afvoer van vervuilde lucht is
  • Dat warme lucht binnen blijft wanneer de temperatuur buiten laag is
  • Dat koude lucht binnen blijft wanneer het de temperatuur buiten hoog is

Service, eerlijk advies en een vakkundige installatie

 

Wanneer heeft u geen optimale ventilatie?

Een voorbeeld voor particulieren

Ventilatiebox-vervangen-werkplekventilatie

Een kapotte ventilatiebox:

Wanneer u uit de douche stapt ziet u dat de spiegel beslagen is en merkt u dat er een muffe klamme lucht in uw huis hangt. In dit geval is het goed mogelijk dat uw ventilatiesysteem onderhoud nodig heeft.

 

De oplossing:

Een servicemonteur van Aircotec klimaatbeheersing bekijkt of uw ventilatiesysteem nog goed functioneert of dat deze onderhoud nodig heeft. Indien het systeem slecht functioneert plaatst Aircotec nieuwe systemen zodat uw huis weer een goede ventilatie heeft.

Een voorbeeld voor bedrijven

Werkplekventilatie - onderhoud

Een hoog ziekteverzuim:

Het ziekteverzuim is in bepaalde ruimtes in een gebouw aanzienlijk hoger dan in andere ruimtes. Het zou kunnen dat een slechte ventilatie hiervan de oorzaak is.

De oplossing:

Aircotec meet de luchtkwaliteit op verschillende plekken in uw bedrijf. Vervolgens worden passende ventilatiesystemen in alle ruimtes geplaatst. Na het plaatsen van het nieuwe systeem zal opnieuw een meting plaatsvinden. Via deze meting kunnen wij laten zien dat de luchtkwaliteit is verbeterd. Uw bedrijf heeft vervolgens weer een prima werkplekventilatie.

 

Wat zijn de voordelen van Aircotec?

Aircotec staat voor de volgende begrippen: ‘Vakkundig, uitstekende service & deskundig advies’. Hieronder leest u waarom:

Op het gebied van klimaatbeheersing kan Aircotec dankzij haar kennis en ervaring deskundig advies geven. Via onze meetapparatuur ondersteunen we daarnaast ons advies en deze helpt ons daarnaast ook bij het vinden van de juiste klimaatoplossing.
Ieder bedrijf heeft zijn eigen budget. Aricotec zoekt altijd binnen uw budget naar de meest geschikte oplossing. Wij streven er altijd naar om uw klimaatwensen zo volledig mogelijk te vervullen en daarom zoeken we actief mee naar de beste oplossing voor uw situatie.
Aircotec heeft enkel goed opgeleide professionals in dienst. Deze personen hebben veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van klimaatbeheersing. Zo heeft u bijvoorbeeld geen omkijken naar onze monteurs. Zij zorgen voor een vakkundige en nette installatie van het klimaatsysteem.
Voor uw gezondheid en de levensduur van de apparatuur is het cruciaal dat de apparatuur goed onderhouden wordt. De apparatuur wordt door Aircotec regelmatig gecontroleerd, gereinigd en onze monteurs repareren de apparatuur van uw klimaatbeheersingssystemen mocht dit nodig zijn. Daarnaast hoeft goed onderhoud helemaal niet duur te zijn. Neem contact op voor meer informatie over het onderhoudsabonnement.

 

Offerte aanvragen

Vul uw gegevens in voor een geheel vrijblijvende offerte…

Uw naam*

Uw email*

Uw Tel:*

Vraag*

icht]