AIRCOTEC

Luchtwarmtepomp

Energiezuinige klimaatbeheersing!

Let op!

Momenteel leveren wij geen luchtwarmtepompen. Indien u interesse heeft in een airconditioning of één van onze andere diensten helpen wij u graag verder!

ONDERHOUD

Verwarming via een luchtwarmtepomp

Een luchtwarmtepomp gebruikt de buitenlucht als (gratis) energiebron om te verwarmen. De slimme thermostaat, die aangesloten is op de luchtwarmtepomp, bepaalt in iedere situatie of de warmte die gevraagd is met de cv ketel of met de warmtepomp zal worden voldaan. Zo heeft u altijd de meest energiezuinige oplossing.

Koeling

De luchtwarmtepomp die Aircotec aanbiedt kan naast verwarmen ook nog koelen. Zo bent u in de winter voorzien van een warm huis en kunt u in de zomer altijd verkoeling opzoeken. En dat allemaal met een minimum aan energie! De koelfunctie kan optimaal worden benut indien aanvullend op de warmtepomp ventilatorconvectoren worden geplaatst, of er gebruik wordt gemaakt van vloerverwarming.

Luchtwarmtepomp
Warmtepomp installatie

LUCHTWARMTEPOMP

Installatie en onderhoud

U kunt bij Aircotec klimaatbeheersing terecht voor maatwerk advies op het gebied van luchtwarmtepompen en ventilatiesystemen. Wij analyseren uw situatie en leggen u vervolgens één of meerdere passende opties voor. Onze vakkundige installateurs installeren de systemen zelf, en door regelmatig onderhoud bent u ook in de toekomst verzekerd van een optimaal werkend systeem.

Voordelen van een luchtwarmtepomp

De warmtepompsystemen van Aircotec zorgen voor:

  • Warmte wanneer u verwarming nodig heeft
  • Koelen wanneer u koeling nodig heeft
  • Verminderen energieverbruik (zuiniger dan een HR ketel)
  • Verwarmen uw tapwater
  • Voldoen aan het energiecertificaat

REASONS TO BELIEVE

Voordelen van Aircotec

Aircotec klimaatbeheersing staat voor: ‘Vakkundige installatie, uitstekende service en deskundig advies

Deskundigheid

Aircotec geeft vanuit ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.

 

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.

 

Expertise

De medewerkers van Aircotec hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

RECENSIES

Wat onze klanten vertellen

“Bedankt voor het plaatsen van de airco! Het werkt super! Werken is nu prettig en vannacht hebben we allemaal heerlijk geslapen in een koele slaapkamer! We zijn nu al erg tevreden en blij, en ik denk dat dit nog heel lang zo blijft. Het is het geld zeker waard.”

Patricia

“Bedankt voor de installatie van het prachtige aircosysteem! Hier gaan we nog een hoop plezier aan beleven. De factuur is trouwens zojuist voldaan, en het is het me nu al waard. Prettig weekend nog!”

Vincent M.

NEEM CONTACT OP

Contactformulier

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Aircotec? Wij staan u graag te woord voor vrijblijvend advies of een offerte. Neem contact op via e-mail of vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aircotec klimaatbeheersing

Aircotec klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar voor
deskundig advies.

+31 071 58 92 881
info@aircotec.nl

M. van Brabantplaats 2
2353 DL, Leiderdorp

©Aircotec 2004 - 2021 | Marketing door: Ha!