Ventilatiereiniging

ventilatie onderhoud

Gezonde lucht via goede ventilatiereiniging

Om te zorgen dat u een frisse en gezonde lucht kunt inademen in uw bedrijf is een ventilatiesysteem noodzakelijk. Als u niet over een  kantoorventilatiesysteem beschikt of u heeft een vervuild ventilatiesysteem loopt u het risico om ziek te worden. Aircotec klimaatbeheersing installeert ventilatiesystemen en zorgt voor een goede ventilatiereiniging. Via onze speciale luchtzweep en roterende borstels reinigen wij uw ventilatiekanalen. Vervolgens zorgt een desinfecterende reinigingsmiddelen ervoor dat de kanalen zijn gedesinfecteerd en eventuele onaangename luchtjes verdwijnen. Uw kantoor zal weer voorzien zijn van gezonde lucht.

Meten van de luchtkwaliteit

Het resultaat waar wij naar streven is het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw bedrijfsruimtes. Wij bezitten geavanceerde meetapparatuur waarmee we de temperatuur en het co2 gehalte in al uw ruimtes opmeten. Vervolgens checkt het systeem ook of er bacteriën aanwezig zijn in de ruimtes. Het uitvoeren van deze metingen doen wij zowel voor als na de plaatsing van onze kantoorventilatie zodat wij het verschil aan u kunnen tonen. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden wanneer er een goed resultaat is neergezet!

Ventilatiereiniging - roterende borstel

Advies, installatie en onderhoud

Bij Aircotec klimaatbeheersing geven wij u persoonlijk advies voor het ventilatiesysteem dat ons in uw situatie het meest geschikt lijkt. U kunt er bij ons van op aan dat uw systeem goed werkt. Aircotec werkt namelijk enkel met professionele installateurs en verricht regelmatig onderhoudt aan uw systeem.

De voordelen van kantoorventilatie en ventilatiereiniging

De ventilatiesystemen van Aircotec klimaatbeheersing zorgen voor :

  • Ruimtes zonder aanwezigheid van bacteriën
  • Een besparing op uw stookkosten
  • Aanvoer van frisse lucht in uw ruimtes
  • Een afvoer van vervuilde lucht
  • Warme lucht blijft binnen wanneer de temperatuur buiten laag is
  • Koude lucht blijft binnen wanneer de temperatuur buiten hoog is

Service, eerlijk advies en een vakkundige installatie

 

Wanneer heeft u geen optimale ventilatie?

Voorbeeld voor particulieren

ventilatiebox - Ventilatiereiniging

Een slecht funtionerende ventilatiebox:

U stapt uit de douche en het valt u op dat er een klamme, onfrisse lucht in uw huis hangt. Vervolgens kijkt u naar de spiegel en ziet dat deze beslagen is. Dit zijn signalen dat u de servicemonteur ventilatiereiniging moet uit laten voeren of dat uw systeem misschien niet meer juist functioneert.

 

De oplossing:

Aircotec klimaatbeheersing stuurt een servicemedewerker die bekijkt of uw ventilatiesysteem gereinigd, gerepareerd of vervangen moet worden. De medewerker kan direct  het systeem reinigen en een onderhoudsbeurt uitvoeren, of bij een slecht functionerend systeem nieuwe apparatuur van Aircotec plaatsen. Nadat het systeem gereinigd is en weer goed functioneert heeft u weer een schone luchtstroom in uw huis.

Voorbeeld voor bedrijven

Ventilatiereiniging - goede ventilatie

Hoog ziekteverzuim:

U merkt op dat in bepaalde ruimtes in het kantoorpand het ziekteverzuim duidelijk hoger is dan in andere ruimtes het geval is. Het zou goed kunnen dat het ziekteverzuim in deze specifieke ruimtes is te wijden aan een slecht functionerend ventilatiesysteem of een gebrek hier aan.

Aircotec’s oplossing:

Aircotec meet de luchtkwaliteit op in meerdere plekken in uw bedrijf. Indien uw systeem vervuild is zorgt Aircotec voor een volledige reiniging. Bij een gebrek aan een goede kantoorventilatie zal er een passend systeem worden geplaatst om het pand te voorzien van schone lucht. Na het uitvoeren van de werkzaamheden zal de servicemonteur opnieuw de luchtkwaliteit meten. Via deze metingen laten wij u vervolgens zien in hoeverre de luchtkwaliteit is verbeterd. Het resultaat is dat uw bedrijf weer voorzien wordt van schone en frisse lucht die de werkprestaties bevorderen.

 

De verschillende voordelen van Aircotec

Aircotec in enkele termen: ‘Een uitstekende service, vakkundige medewerkers & een deskundig advies’. U kunt hieronder lezen waarom:

Door jarenlange ervaring  in de klimaatbeheersing kan Aircotec deskundig advies geven. Via onze meetapparatuur laten we u daarnaast ook zien waar ons advies op gebaseerd is. Samen met de meetapparatuur zoeken wij voor u de meest geschikte oplossing in uw situatie.
Wij bespreken uw wensen en het budget met u om te zorgen dat wij u een passende aanbeveling kunnen doen. Wij streven er naar om de klimaatwensen die u heeft zo volledig mogelijk te vervullen.
Aircotec heeft enkel en alleen professionals in dienst met de benodigde kennis van klimaatbeheersing. Om deze reden kunnen onze monteurs zonder dat u hier aandacht en tijd aan hoeft te besteden hun werk uitvoeren en u voorzien van een goed werkend systeem.
Ventilatiereiniging en controle op het functioneren van de apparatuur is belangrijk, ten eerste voor uw gezondheid,  en ten tweede voor de levensduur van de apparatuur. Om deze redenen wordt de apparatuur door Aircotec regelmatig gereinigd en volledig nagelopen. Onze medewerkers repareren daarnaast de apparatuur van uw klimaatbeheersingssysteem indien nodig. Het laten uitvoeren van regelmatig onderhoud aan uw apparatuur hoeft helemaal niet duur te zijn. Neem voor meer informatie over een onderhoudsabonnement contact met ons op.

Een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in voor een geheel vrijblijvende offerte…

Uw naam*

Uw email*

Uw Tel:*

Vraag*

icht]