AIRCOTEC

Ventilatiebox vervangen

Houd uw kantoor fris en op de goede temperatuur!

AIRCONDITIONING

Het ventilatiesysteem

Een goed ventilatiesysteem creëert een frisse en gezonde lucht. Als u geen goed werkende ventilatiebox heeft of deze vervuild is kan dit ertoe leiden dat u ziek wordt. Aircotec klimaatbeheersing zorgt ervoor dat uw huis of werkplek voorzien wordt van frisse lucht. Eeen servicemonteur kan in dat geval de ventilatiebox vervangen.

Vervangen van uw ventilatiebox 

Wanneer u een muffe klamme lucht in huis heeft en het vocht niet goed wordt afgevoerd werkt uw ventilatiesysteem waarschijnlijk niet goed meer. Aircotec klimaatbeheersing kan uw ventilatiebox vervangen en geeft maatwerk advies voor het ventilatiesysteem dat in uw situatie het meest geschikt is. Dankzij onze vakkundige installateurs zal de installatie op een correcte wijze gebeuren en met regelmatig onderhoud heeft u bij ons geen omkijken naar uw ventilatiesysteem.

Meten van luchtkwaliteit

Ons doel is om de luchtkwaliteit in uw leef- en werkomgeving te verbeteren. Onze professionele werknemers meten met geavanceerde meetapparatuur het co2 gehalte, of er in de ruimte bacteriën aanwezig zijn en de temperatuur. Deze metingen vinden plaats voor de installatie en na de installatie van onze apparatuur. Want wij willen uiteindelijk net als u resultaat zien!

Waarom het belangrijk is dat uw ventilatiebox goed werkt:

De ventilatiesystemen van Aircotec klimaatbeheersing zorgen voor:

  • Bacterievrije ruimtes
  • Besparing op de stookkosten
  • Een aanvoer van schone lucht
  • Een afvoer van vervuilde lucht
  • Het binnen blijven van warme lucht wanneer de temperatuur buiten laag is
  • Het binnen blijven van koude lucht wanneer het de temperatuur buiten hoog is
Ventilatiebox vervangen

REASONS TO BELIEVE

Voordelen van Aircotec

Aircotec klimaatbeheersing staat voor: ‘Vakkundige installatie, uitstekende service en deskundig advies

Deskundigheid

Aircotec geeft vanuit ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.

 

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.

 

Expertise

De medewerkers van Aircotec hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

RECENSIES

Wat onze klanten vertellen

“Bedankt voor het plaatsen van de airco! Het werkt super! Werken is nu prettig en vannacht hebben we allemaal heerlijk geslapen in een koele slaapkamer! We zijn nu al erg tevreden en blij, en ik denk dat dit nog heel lang zo blijft. Het is het geld zeker waard.”

Patricia

“Bedankt voor de installatie van het prachtige aircosysteem! Hier gaan we nog een hoop plezier aan beleven. De factuur is trouwens zojuist voldaan, en het is het me nu al waard. Prettig weekend nog!”

Vincent M.

NEEM CONTACT OP

Contactformulier

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Aircotec? Wij staan u graag te woord voor vrijblijvend advies of een offerte. Neem contact op via e-mail of vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aircotec klimaatbeheersing

Aircotec klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar voor
deskundig advies.

+31 071 58 92 881
info@aircotec.nl

M. van Brabantplaats 2
2353 DL, Leiderdorp

©Aircotec 2004 - 2021 | Marketing door: Ha!