AIRCOTEC

Ventilatie

Frisse lucht en meer comfort.

VENTILATIE

Gezonde lucht door goede ventilatie

Goede ventilatie is noodzakelijk voor gezonde en frisse lucht. Een vervuild ventilatiesysteem of een ruimte zonder goede ventilatie kan ertoe leiden dat u ziek wordt. Aircotec klimaatbeheersing zorgt ervoor dat uw huis of kantoor voorzien wordt van frisse gezonde lucht.

Meten luchtkwaliteit

Ons doel is het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw ruimtes. Met onze geavanceerde meetapparatuur meten wij of er geen bacteriën in de lucht zitten, het co2 gehalte en de temperatuur. Dit doen we voor én na de plaatsing van de ventilatie. Want uiteindelijk is er maar één ding dat telt: Resultaat!

Waar zorgt een goed ventilatiesysteem voor?

De ventilatie systemen van Aircotec zorgen voor:

  • Bacterievrije ruimtes
  • Besparing op uw stookkosten
  • Aanvoer schone lucht
  • Afvoer vervuilde lucht
  • Dat warme lucht binnen blijft als het buiten koud is
  • Dat koud lucht binnen blijft als het buiten warm is
Ventilatie

Advies, installatie en onderhoud

U kunt bij Aircotec klimaatbeheersing terecht voor maatwerk advies voor het ventialite systeem.  Onze vakkundige installateurs installeren de ventilatiesystemen van Wassenaar tot aan Haarlem en van Hoofddorp tot aan Gouda. Door regelmatig onderhoud bent u ook in de toekomst verzekerd van een optimaal werkend ventilatiesysteem.

REASONS TO BELIEVE

Voordelen van Aircotec

Aircotec klimaatbeheersing staat voor: ‘Vakkundige installatie, uitstekende service en deskundig advies

Deskundigheid

Aircotec geeft vanuit ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.

 

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.

 

Expertise

De medewerkers van Aircotec hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

RECENSIES

Wat onze klanten vertellen

“Bedankt voor het plaatsen van de airco! Het werkt super! Werken is nu prettig en vannacht hebben we allemaal heerlijk geslapen in een koele slaapkamer! We zijn nu al erg tevreden en blij, en ik denk dat dit nog heel lang zo blijft. Het is het geld zeker waard.”

Patricia

“Bedankt voor de installatie van het prachtige aircosysteem! Hier gaan we nog een hoop plezier aan beleven. De factuur is trouwens zojuist voldaan, en het is het me nu al waard. Prettig weekend nog!”

Vincent M.

NEEM CONTACT OP

Contactformulier

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Aircotec? Wij staan u graag te woord voor vrijblijvend advies of een offerte. Neem contact op via e-mail of vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aircotec klimaatbeheersing

Aircotec klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar voor
deskundig advies.

+31 071 58 92 881
info@aircotec.nl

M. van Brabantplaats 2
2353 DL, Leiderdorp

©Aircotec 2004 - 2021 | Marketing door: Ha!