“We hoorden voor het eerst van Aircotec toen we in de Yoga-Loft in Leiderdorp waren en daar de airco in bedrijf hadden gezien. Eerder al hadden we offertes opgevraagd bij airco installateurs in Leiden voor een split-unit aircosysteem in onze slaapkamer maar waren er niet helemaal blij mee. Niet met het technisch advies en niet met de prijzen.

Na Aircotec gegoogeld te hebben werd onze eerste positieve indruk bevestigd. Veel ondersteunende informatie, een lange lijst met serieuze referenties en een scherpe aanbieding. Meteen een afspraak geregeld. Het daarop volgende adviesgesprek met Ruud Schelling, de eigenaar van Aircotec, was zeer informatief en verliep snel en prettig. De offerte die een paar dagen later kwam was compleet en scherp geprijsd. De paar follow-up vragen die we hadden werden snel en volledig beantwoord.

We hebben daarna meteen de order geplaatst en niet lang daarna kwam Ruud met een assistent het systeem (dat onverwachts het allernieuwste model bleek te zijn) installeren. Het was wat ons betreft heel fijn dat de persoon die het adviesgesprek had gedaan ook de installatie deed. Geen onverwachte verrassingen dus, zeker ook omdat Ruud alles zelf doet, zoals het boren van het gat door het 20 cm-dikke betonnen dak voor de buitenunit en het weer waterdicht maken van de dakdoorvoer. In een halve dag was het allemaal gepiept, ondanks zware regenval.

Na de installatie werd alles netjes ingesteld en uitgetest. Het certificaat en gebruiksinformatie werden ons keurig in een mapje overhandigd. Alle verpakkingsmaterialen werden weer meegenomen en we hoefden dus alleen nog maar wat te stofzuigen e.d. We hebben kunnen ervaren dat ook de na-service prima is want een latere aanpassing aan de dakdoorvoer waarom we vroegen werd prompt en kosteloos uitgevoerd.

We zijn heel blij met het systeem (van Mitsubishi) dat de kamer snel en vrijwel geruisloos verkoelt en verfrist en hebben het jaarlijkse onderhoud met vertrouwen en tegen een redelijke prijs in handen van Ruud en zijn team gegeven. (maart 2017)