Kantoorventilatie

ventilatie onderhoud

Gezonde lucht via goede ventilatie

Om een frisse en gezonde lucht in uw bedrijf te creëren is kantoorventilatie noodzakelijk. Als u geen goede kantoorventilatie heeft of er een vervuild ventilatiesysteem aanwezig is kunt u hier ziek van worden. Aircotec klimaatbeheersing installeert ventilatiesystemen die uw kantoor voorzien van gezonde lucht.

Meten van de luchtkwaliteit

Wij hebben als doel om de luchtkwaliteit in uw bedrijfsruimtes te verbeteren. Onze geavanceerde meetapparatuur  meet het co2 gehalte, de temperatuur en checkt de aanwezigheid van eventuele bacteriën in de ruimte. De metingen voeren wij zowel voor als na de plaatsing van de kantoorventilatie uit zodat wij het verschil kunnen laten zien. Want uiteindelijk zijn wij pas tevreden wanneer er een goed resultaat is!

Ventilatiebox - kantoorventilatie

Advies, installatie en onderhoud

Bij Aircotec klimaatbeheersing geven wij maatwerk advies voor het ventilatiesysteem dat het beste in uw situatie past. Door middel van de juiste installatie van uw kantoorventilatie door onze ervaren installateurs, en via regelmatig onderhoud, weet u zeker dat uw ventilatiesysteem goed werkt.

De voordelen van kantoorventilatie

De ventilatie systemen van Aircotec klimaatbeheersing zorgen ervoor dat:

  • Ruimtes bacterievrij zijn
  • U bespaart op de stookkosten
  • Er een aanvoer van schone lucht is
  • Er een afvoer van vervuilde lucht is
  • Dat warme lucht binnen blijft wanneer de temperatuur buiten laag is
  • Dat koude lucht binnen blijft wanneer het de temperatuur buiten hoog is

Service, eerlijk advies en een vakkundige installatie

 

Wanneer heeft u geen optimale ventilatie?

Voorbeeld voor particulieren

Kantoorventilatie - onderhoud

Een slecht funtionerende ventilatiebox:

U stapt uit de douche en ziet dat de spiegel beslagen is. Vervolgens merkt u ook dat er een muffe lucht in uw huis hangt. Uit dit voorbeeld is op te maken dat uw ventilatiesysteem een onderhoudsbeurt nodig heeft.

 

De oplossing:

Aircotec klimaatbeheersing stuurt een servicemonteur die bekijkt of uw ventilatiesysteem onderhoud nodig heeft of wellicht vervangen moet worden. De servicemonteur kan direct een onderhoudsbeurt op uw systeem uitvoeren of bij een slecht functionerend systeem nieuwe apparaten van Aircotec plaatsen. Nadat de monteur klaar is zal uw huis weer een goede ventilatie hebben.

Voorbeeld voor bedrijven

Goede ventilatie - Kantoorventilatie

Hoog ziekteverzuim:

In bepaalde ruimtes in een gebouw is het ziekteverzuim duidelijk hoger dan in andere ruimtes. Het is goed mogelijk dat dit wordt veroorzaakt door een slechte ventilatie in deze ruimtes.

De oplossing:

Aircotec meet de luchtkwaliteit op in meerdere plekken in uw bedrijfspand. Vervolgens wordt er een passende ventilatiesysteem in alle ruimtes geplaatst. Na het plaatsen van het nieuwe systeem zal  de meting opnieuw plaatsvinden. Via deze meting laten wij u zien hoeveel de luchtkwaliteit precies is verbeterd. Het resultaat is dat uw bedrijf weer voorzien is van een goede kantoorventilatie.

 

De verschillende voordelen van Aircotec

Aircotec in enkele kreten: ‘Vakkundig, uitstekende service & deskundig advies’. U kunt hieronder lezen waarom:

Op het gebied van klimaatbeheersing kan Aircotec dankzij haar kennis en ervaring deskundig advies geven. Via onze meetapparatuur laten we u zien waar ons advies op gebaseerd is. Daarnaast helpt deze apparatuur ons uiteraard bij het vinden van de klimaatoplossing die voor u geschikt is.
Omdat ieder bedrijf een ander budget ter beschikking  heeft zoekt Aircotec altijd naar de meest geschikte oplossing binnen uw budget. Wij streven er altijd naar om uw klimaatwensen zo volledig mogelijk te vervullen en daarom zoeken we actief mee naar de beste oplossing voor uw situatie.
Aircotec heeft enkel en alleen professionals in dienst met de benodigde kennis van klimaatbeheersing. Om deze reden kunnen onze monteurs zonder dat u hier aandacht en tijd aan hoeft te besteden hun werk uitvoeren en u voorzien van een goed werkend systeem.
Voor uw gezondheid en de levensduur van de apparatuur is het cruciaal dat de apparatuur goed onderhouden wordt. De apparatuur wordt door Aircotec regelmatig gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast repareren onze medewerkers de apparatuur van uw klimaatbeheersingssysteem indien dit nodig is. Regelmatig goed onderhoud laten uitvoeren hoeft helemaal niet veel te kosten. Voor meer informatie over een onderhoudsabonnement kunt u contact met ons opnemen.

 

Een offerte aanvragen

Vul uw gegevens in voor een geheel vrijblijvende offerte…

Uw naam*

Uw email*

Uw Tel:*

Vraag*

icht]