AIRCOTEC

Airconditioning onderhoud

Houd uw airconditioning in goede staat!

ONDERHOUD

Airco onderhoud

Het behouden van een prettig binnenklimaat valt of staat met goed onderhouden airconditioning. Wanneer u uw installaties door Aircotec laat onderhouden bent u er altijd van verzekerd dat uw klimaatbeheersings-systeem optimaal werkt. Goed onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw apparaten en zorgt bovendien voor schone lucht.

Schone lucht

Gezonde en schone lucht is in het belang van uw gezondheid. Een schoon en goed gereinigde Airco of ventilatiesysteem zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar de luchtkwaliteit van uw ruimtes.

Wat zijn de voordelen van goed onderhoud?

De voordelen van goed airco onderhoud zijn:

  • Uw systemen blijven schoon en hygiënisch
  • U voorkomt storingen aan uw klimaatsystemen
  • Lekkages en technische storingen worden voorkomen
  • U bent verzekerd van een optimale werking van klimaatsysteem
  • Uw garantie blijft geldig
Airconditioning onderhoud

REASONS TO BELIEVE

Voordelen van Aircotec

Aircotec klimaatbeheersing staat voor: ‘Vakkundige installatie, uitstekende service en deskundig advies

Deskundigheid

Aircotec geeft vanuit ruime ervaring en specialistische kennis deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing.

 

Betaalbaar maatwerk

Door situatieafhankelijk maatwerk en gepersonaliseerde offertes, blijft installatie en onderhoud van airconditioning betaalbaar.

 

Expertise

De medewerkers van Aircotec hebben de juiste certificering en veel ervaring om uit te putten. Zij leveren daarom altijd vakwerk.

RECENSIES

Wat onze klanten vertellen

“Bedankt voor het plaatsen van de airco! Het werkt super! Werken is nu prettig en vannacht hebben we allemaal heerlijk geslapen in een koele slaapkamer! We zijn nu al erg tevreden en blij, en ik denk dat dit nog heel lang zo blijft. Het is het geld zeker waard.”

Patricia

“Bedankt voor de installatie van het prachtige aircosysteem! Hier gaan we nog een hoop plezier aan beleven. De factuur is trouwens zojuist voldaan, en het is het me nu al waard. Prettig weekend nog!”

Vincent M.

NEEM CONTACT OP

Contactformulier

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Aircotec? Wij staan u graag te woord voor vrijblijvend advies of een offerte. Neem contact op via e-mail of vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aircotec klimaatbeheersing

Aircotec klimaatbeheersing is een installatiebedrijf uit Leiderdorp gespecialiseerd in airconditioning, ventilatie en verwarming. Sinds 2004 adviseren, installeren en onderhouden wij diverse klimaatinstallaties voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar voor
deskundig advies.

+31 071 58 92 881
info@aircotec.nl

M. van Brabantplaats 2
2353 DL, Leiderdorp

©Aircotec 2004 - 2021 | Marketing door: Ha!